Politica de retur

RETURUL PRODUSELOR

Conform legislatiei in vigoare din Romania, clientul poate renunta la produsele cumparate, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la achizitionare; legislatia se aplica doar in cazul persoanelor fizice (OG 130/2000 Art 4 (1) lit. b).

Renuntarea la produsele cumparate se face doar in urma unei instiintarii prin e-mail la: office@saltmed.ro, sau fax.la: 021.334.93.57 Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiţii perfecte (ambalaj original de la producător, toate accesoriile, consumabilele şi documentaţia prezente). Acestea nu trebuie să prezinte semne de uzură iar sigiliile şi etichetele aplicate pe dispozitive trebuie să fie intacte.

Nu rupeţi, nu tăiaţi sau nu scrieţi pe ambalajul producătorului.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clienţilor prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate direct de firma noastră nu sunt considerate comerţ la distanţă, întrucât produsele pot fi vizualizate, verificate şi acceptate personal ca fiind corespunzătoare.
Produsele cu defecte de fabricatie pot fi returnate în schimbul a exact aceluiaşi model, sau puteţi solicita alte produse la valoare similară acestora. In acest caz, firma va suporta cheltuielile cu transportul.
In toate celelalte cazuri, cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Nu se accepta pentru retur:

Produsele deteriorate: produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original nedeteriorat, cu toate accesoriile prezente)
Produsele care prezinta urme de utilizare: produsele care prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, semne de uzura, etc.
Produsele care nu au toate documentele insotitoare cu care au fost expediate (factura, garantie, manual instructiuni, etc).
Consumabilele – Cartusul Saltmed

Pentru orice detalii sau neclaritati, va rugam sa ne  contactati  prin e-mail sau telefon la:

Tel. /fax: (+4) 021 334 93 57
Mobil: (+4) 0723 20 30 85
Email: office@saltmed.ro