Întrebări frecvente

Termeni și condiții

Acest site este proprietatea LOI MEDICAL SRL, înregistrat la Registrul Comerțului cu Nr. ROONRC.J40/21646/2004, CUI: RO 17068612 la adresa STR. CAP. EREMIA POPESCU 35 Et. 1, SECTORUL 4, BUCUREȘTI.

1. Prin utilizarea acestui Site, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare.
Prin termenul “utilizator” al acestui site se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa acest site.
Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesați acest site.

2. Disponibilitatea serviciilor.
Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obținerea de informații online.

LOI MEDICAL SRL pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general, și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.
LOI MEDICAL SRL își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziție prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabilă.
LOI MEDICAL SRL nu este răspunzător față de utilizator, orice terță persoană fizică sau juridică sau instituție pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
LOI MEDICAL SRL poate schimbă în orice moment conținutul și condițiile de folosire a site-ului. Noile condiții devin valabile în momentul în care au fost făcute publice prin înscriere în acest site și nu au caracter retroactiv.

3. Lipsa garanțiilor.
ÎNTREG CONȚINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT ȘI VA ESTE OFERIT “CA ATARE” FĂRĂ A SE OFERI NICI O GARANȚIE DE NICI UN FEL, FIE ACEASTA EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ.

4. Neangajarea Răspunderii.
LOI MEDICAL SRL nu poate fi făcut raspunzatoar în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.

5. Limitări de ordin tehnic ale serviciilor.
LOI MEDICAL SRL nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile sitului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

6. Încheierea acordului și revizuiri ulterioare
LOI MEDICAL SRL își rezervă dreptul de a schimbă termenii, condițiile şi politicile în orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.