Testimoniale

Beneficii aplicate: cazuri pacienți

Copil născut prematur

Copil născut prematur diagnosticat cu displazie bronho-pulmonară este ventilat mecanic 4 luni fără a avea vreo perspectivă de a fi scos de pe ventilator. I se administrează SaltMed continuu în circuitul de ventilație mecanică și se înregistrază o îmbunătățire rapidă și semnificativă a parametrilor de ventilație. Este ținut pe ventilator până la vârsta de 7 luni când este detubat și poate să respire fără ajutorul aparatului de ventilație mecanică.

Declaratie doctor curant: “ Singura terapie care a dat rezultate la copilul prematur cu boală pulmonară cronică, ventilat mecanic. Aerosoloterapia cu particule uscate de sare a fost însoţită de îmbunătăţirea parametrilor respiratorii şi a permis scoaterea de pe ventilator.

Alergie la polen

“Locuim într-o zona deșertică din Arizona în timpul iernii, iar la sfârșitul lui aprilie – începutul lui mai când înfloreau plantele din deșert trebuia să plecăm din cauza alergiilor respiratorii severe cauzate de polen. Am început să folosim SaltMed și, surprinzător chiar și pentru noi, polenul nu ne-a mai afectat deloc. “

Kurt și Jutta Knuever din Canada, locuiesc in Arizona pe timpul iernii

BPOC de tip bronșitic

Pacient cu BPOC de tip bronsitic din Austria primea terapie cu oxigen 15 ore pe zi, saturația în oxigen fiind scăzută la 85-88%.
Nu putea să desfășoare nici o altă activitate decât să se deplaseze până la baie și înapoi.
Începe terapia cu SaltMed, iar după trei zile saturația în oxygen a ajuns la 95%, iar pacientul avea nevoie de doar 3 ore de oxigen pe zi.
După 1 lună de terapie cu SaltMed, pacientul mai folosea oxigen doar o oră pe zi, iar saturația în oxigen era normală.
Capacitatea de efort a crescut deasemenea, pacientul putând să meargă o ora fără pauze.

Respira mai bine. Trateaza-te mai bine

Rezultate rapide: o ora de utilizare pe zi este echivalenta cu o zi petrecuta in salina

Metoda unica de producere a aerosolilor salini uscati asigura o productie constanta si controlata de particule saline de dimensiuni active terapeutic:
90% particule cu diametrul 0,3-5 microni;
Concentratia inalta de aerosoli de dimensiuni optime terapeutic si inhalarea controlata, cu ajutorul mastii de inhalare garanteaza o eficienta sporita a tratamentului.

Tratament natural, fara reactii adverse*

Tratamentul nu are contraindicatii si poate fi folosit complementar altor terapii, inclusiv medicamentoase.
**in cazuri izolate poate sa apara uscaciunea faringelui (se pare ca la pacienti cu carente de vitamine A, E si/sau insuficient hidratati) ; administrarea vitaminelor A,E si corectarea hidratarii elimina manifestarea efectului advers.

Usor de administrat, inclusiv la copii mici

SaltMed este indicat ca terapie adjuvanta nemedicamentoasa pentru un spectru larg de afectiuni acute si cronice, de tip alergic sau infectios, ale cailor respiratorii superioare (alergie respiratorie, rinita, sinuzita, otita etc) si inferioare (astm, bronsita, bronhopneumopatie obstructiva cronica, fibroza chistica), precum si in stari de raceala sau gripa.

BPOC de tip bronșitic

Pacienta cu BPOC de tip bronșitic din Croația: la ultima evaluare avea o capacitate pulmonară totală de doar 40% din capacitatea pulmonară normală pentru vârstă, înălțimea greutatea, etc. pe care le avea.

Primește terapie cu SaltMed, se îmbunătățesc parametrii respiratori și capacitatea de efort, iar la evaluarea următoare ce a avut loc după 2 luni, capacitatea pulmonară era de 80% din cpacitatea normal.

Pacient critic - UPU

“Pacienta este internată în stare critică, cu multiple afecțiuni severe. (Anemie aplastică severă. Trombocitopenie. Imunodepresie. Bronhopneumonie micotică. Hemoragie pulmonară. Insuficienţă respiratorie acută. Sepsis sever.) 
Preluată de urgență, i s-a administrat tratamentul medicamentos adecvat. Cum pacienta avea dificultăți în a respira, a fost trecută și pe ventilație mecanică. Pentru a contracara efectele respirației deficitare, i s-a administrat și oxigen.
Chiar și așa, din cauza rezistenței întâmpinate pe căile respiratorii, pacienta nu ajunge deloc în parametrii satisfăcători de oxigenare. 
I s-au administrat: aerosoli cu corticoizi, cu beta mimetice, infuzie de ketamină, iar ulterior, vapori de sevofluran, fără ca bronhospasmul şi rezistenţa din căile aeriene să se amelioreze.
În aceste condiții, s-a decis și folosirea unui dispozitiv SaltMed. După numai 15 minute de folosire, parametrii de respirație au fost îmbunătățiți surprinzător.
Chiar dacă evoluţia ulterioară a cazului a fost către şoc septic cu disfuncţie multiplă de organe şi sisteme şi s-a soldat cu exitus, ameliorarea uimitoare a schimburilor gazoase şi a mecanicii ventilatorii ne-a surprins în calitate de clinicieni obişnuiţi cu terapii invazive şi agresive adaptate condiţiilor extreme ale pacientului critic.”

Este un dispozitiv medical folosit inclusiv in Institul Fundeni, Spitalul Sf. Maria din Bucuresti, Spitalul Marie Curie, Spitale Judetene: CT, NT, BC, BH, GL, BT, BM.

Share | Print | Email

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print